Получить 54 пакет Prime Gaming WOT: ссылка.

Twitch запускает подарочный пакет World of Tanks

На платформе Twitch, для подписчиков Twitch Prime выйдет уникальный набор вещей. 

Компания Wargaming.net объявила, что будет сотрудничать с Twitch, и все игроки получат специальный подарок, выпущенный специально для подписчиков Twitch Prime в этом месяце. Его можно будет использовать для World of Tanks или World of Tanks Mercenaries (WoT Console). Перечень подарков: уникальный женский командир (Twitch girl), Черчилль III, стиль «Twitch Prime WoT», танки в аренду, значок и медали и др.

Любой, кто имеет подписку Twitch Prime сможет получить данный подарочный пакет на платформе Twitch. Акция ограничена по времени. 
Открыть данный пакет Twitch Prime обещают уже сегодня вечером для RU: https://www.twitch.tv/prime

Дата события: 
«World of Tanks» — с 25 октября по 30 ноября;
«World of Tanks: Mercenaries» — 30 октября по 30 ноября.

* Ранее мы уже чуть подробнее рассказывали и говорили, что такое Twitch Prime и что нас может ожидать: ссылка.

Twitch запускает подарочный пакет World of Tanks

Понравилась новость? Тогда поставь ей лайк, и не забудь оставить свой комментарий.
А так же, добавь наш сайт в закладки (нажми Ctrl+D), не теряй нас.

25 октября 2018 г.
20194
3

Комментарии

dvmagic.eu/order-seo-and-copywriting/
0
0
neuSY (htc) neuSY (htc)
07 марта
Съюзът на екскурзоводите в България (СЕБ) е учредителната организация, основана на територията на страната с предназначение обединение, предпазване и усъвършенстване на екскурзоводската дейност.

От 1990 г. до днес броят на привържениците нараства до 200, а езиците, на които предлагат услуги, достигат до 20, в това число: английски, български, френски, гръцки, датски, иврит, испански, италиански, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, турски, унгарски, нидерландски, чешки и други.

Организирането на събития с просветна мисия за екскурзоводи е сред основните дейности на СЕБ. Курсовете, лекциите, конференциите и семинарите предоставят неповторимата възможност за обмяна на знания, техники и необикновенни преживявания в областта на екскурзоводската професия, захващайки вниманието и спомагайки за сплотяването на всеки един от присъединилите се.

СЕБ опростява комуникацията между екскурзоводите и техните клиенти – туристически организатори. Това се осъществява чрез непосредствена връзка (каталог в официалния сайт на СЕБ) или непряк контакт (съдействието на компетентно лице, отговарящо по телефона и електронната поща на организацията).

Част от екскурзоводите на СЕБ са също и професионални преводачи към чужди езици. Ангажирането на екскурзоводи и преводачи от СЕБ е възможно чрез трудови и граждански договори, с предоставяне на фактури, както лично от тях, така и през организацията.

СЕБ продължава да привлича нови, ентусиазирани членове, да предлага условия за надграждане на уменията им и усъвършенстване на уменията им като екскурзоводи, да облекчава връзката между екскурзоводите и туристическите агенции.

съюз на екскурзоводите

=bulguide=
0
0

Календарь новостей

« Май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031